Една от най-обичаните млади певици у нас, Тита, успя да

...
Една от най-обичаните млади певици у нас, Тита, успя да
Коментари Харесай

Тита ядоса феновете си с едно селфи

Една от най-обичаните млади певици у нас, Тита, съумя да предизвика гнева на почитателите си и то единствено с едно селфи. Русокосата хубавица показа кадър, на който е мъчно да се допусна, че това въобще е тя, написа woman.bg.

Дали е прекалила с фотошопа, филтрите, или се е подложила на козметична намеса, не знаем, само че е реалност, че лицето ѝ наподобява доста променено. Няма по какъв начин да не видим, че устните ѝ наподобяват доста по-големи отпреди, скулите и брадичката ѝ са изменени, а някак и цялата ѝ визия е безпределно друга.

Негативните мнения под фотоса не закъсняха, а някои от тях гласят: „ Божее, това Тита ли е? Аз съм в шок! Каква е тая фикс идея, да си сменяте физиономиите, мисля, че си задоволително красива, без корекции, филтри и какво ли не! Тук на тази фотография аз виждам Андреа и хилядите клонинги на нея!! “ и „ Добре че е изписано името ѝ, не можеш да познаеш, че е тя “.

Тита, несъмнено, не разяснява нападките по никакъв метод, че е почнала да се тунингова като всички останали, само че е реалност, че това някак наивно и сладко лъчение, което имаше преди, към този момент липсва.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР