Една от най-нашумелите участнички в третия сезон на риалитито Ергенът

...
Една от най-нашумелите участнички в третия сезон на риалитито Ергенът
Коментари Харесай

Уволниха Виктория от БФС?

Една от най-нашумелите участнички в третия сезон на риалитито " Ергенът " Виктория Асенова е уволнена?

Футболната мениджърка към този момент не работи в маркетинг отдела на Българския футболен съюз. Още при представянето си в телевизионния формат Виктория акцентираше най-много върху това, че обожава работата си, гледа мачове и нонстоп върви на футболни срещи. В предишното мацката е упражнявала художествена гимнастика, а след края на спортната си кариера се е занимавала и с съвременен балет. Харесва й да работи с мъже, тъй като по думите й те не са интриганти като дамите. От известно време обаче Виктория не е част от федерацията.

За последно през предишното лято Асенова се появи като представител на БФС на ученическия футболен шампионат " Шампионите на София " - 2023. Този месец пък ергенката самосиндикално цъфна и на церемонията по награждаването на " Футболист на годината " в столичен хотел, където се засече с новия началник на футбола Георги Иванов-Гонзо. Виктория даже театралничи с един от трофеите, само че не стана ясно по каква линия е там.

" България през днешния ден " се свърза с пиарите на " Ергенът ", само че от там нито потвърдиха, нито отхвърлиха информацията: " Ние няма по какъв начин да разясняваме тематики от персоналния живот на участничките. Отговаряме единствено на въпроси, свързани с предаването " споделиха от шоуто. Самите ергенки нямат право да дават изказвания, до момента в който тече предаването. БФС към момента няма назначен нов пресаташе, който да изкаже публично мнение за своята ексслужителка.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР