Една от най-любимите фолкдиви от зората на лекия жанр, Екстра

...
Една от най-любимите фолкдиви от зората на лекия жанр, Екстра
Коментари Харесай

Ово йе стандарт - Екстра Нина с леопардова рокля

Една от най-любимите фолкдиви от зората на лекия род, Екстра Нина, несъмнено е в топ форма, въпреки и да я разделят единствено две лета от 60-ия ѝ рожден ден. Певицата, която от години не е дейна в шоубизнеса в България и се е прекратила в прилежаща Турция, за следващ път потвърди, че сексапилът ѝ е изцяло резистентен на времето.

Преди часове тя зарадва почитателите си в обществените мрежи, като разгласява фрагменти от снощното ѝ посещение в турската телевизия Tek Rumeli. На фрагментите виждаме същата Екстра Нина, която почитателите на попфолка обожаваха и преди доста години. Певицата е в страхотна форма и все по този начин подготвена да грее на сцената, а стилът ѝ е все същият. Все отново - кожените облекла и тоалетите с скотски принтове са нещо като нейна запазена марка за сцената.



Този път Екстра Нина заложи на леопардова рокля, комбинирана с блестящи сандали на високи токчета и да - тя изглеждаше по същия метод, както и в края на 90-те. Дори бихме споделили, че към днешна дата сияе още по-силно.

Певицата издаде още, че през днешния ден излиза и първият ѝ план в Турция. Парчето е с името "Caka ", а визията ѝ за видеото е много гореща - алено бюстие и черни кожени панталони с високи талия.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР