Една от най-красивите участнички в екстремното риалити Игри на волята“

...
Една от най-красивите участнички в екстремното риалити Игри на волята“
Коментари Харесай

Мирела от Игрите призна, че страдала от булимия


Една от най-красивите участнички в рисковото риалити „ Игри на волята “ Мирела Илиева призна в изявление за Мариян Станков - Мон Дьо, че е страдала от булимия.

Тя разкрива, че най-трудният интервал в живота й стартира, когато влиза в пубертета. Едва 13-годишна Мирела е запитана в съда при кого желае да живее - при майка си или при татко си. Преминава през булимията и се затваря в себе си. Вярва, че ще реши проблемите си, в случай че се самонарани, само че бърка. Признава, че след „ Игри на волята “ й се е случило още веднъж да изпитва усложнения с храненето. „ Всички знаят, че в предаването се случва да гладуваме, а откакто излезем от формата, хормоните ни са комплицирани . Почти всички ядем доста и понапълняхме. Върна се виновността от това за какво съм яла пове че “, спомня си тя.

Мирела разкрива и че индивидът до нея е артистът Юлиан Костов. „ Заедно сме, познаваме се от дълго време. И двамата сме от Варна. Това лято се засякохме на морето, имахме опция да си поговорим и осъзнахме, че в този момент е моментът. Буквално ми лиши часове, с цел да се влюбя същински. Беше доста мощно. Привлече ме с добротата си. Той е необичаен, изчезващ тип съгласно мен. Показва страстите си, даже нашите другари постоянно споделят, че сме идентични . Той е извънредно спокоен и пъклен доста ме поддържа. Много съм щастлива. “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР