Една от най-коментираните теми напоследък е бременността на Меган Маркъл

...
Една от най-коментираните теми напоследък е бременността на Меган Маркъл
Коментари Харесай

Ще успее ли Меган Маркъл да разбие живота на кралското семейство?

Една от най-коментираните тематики в последно време е бременността на Меган Маркъл и бъдещият нов член на кралското семейство. Първата рожба на Меган и Хари би трябвало да се появи на бял свят всеки миг, тъй като терминът на херцогинята е през април, макар и да не се знае точна дата.

Станаха ясни много детайлности към нейната бременност, само че несъмнено полът на бебето е загадка, както и неговото име. Въпреки това догатките за това са доста и разнообразни и необятната публика не стопира да дава разнообразни разновидности за имена на дребното дребосъче.

Освен това се оказа, че Меган Маркъл за следващ път ще разбие някои от разпоредбите на кралското семейство, даже и с дейностите към бременността си. Стана ясно, че тя не желае да се съобрази с бебешката количка, която кралското семейство е одобрила, а желае да се спре на нещо надалеч по-различно.

Определено Меган Марък се усеща доста добре и не отхвърля да посещава всемирски събития. През последните дни тя придружи брачна половинка си по време на Деня на нацията. По този мотив тя смени две визии – тревистозелен костюм, който по-късно размени с изтънчен комплект в бяло.

Въпреки че е в късен стадий на бременността си и отхвърля да облича тесни облекла и доста прилепнали рокли, Меган Маркъл продължава да се облича стилно и изтънчено. И даже комфортните тоалети, които избира, наподобяват ужасно.

Интересен факт е, че Меган е махнала сватбения си пръстен. Той бе изработен от елмаз от бижута на Даяна и е безпределно значим за принц Хари. Именно по тази причина е доста значимо Маркъл да не го смъква от ръката си. Според английските издания това е сладкодумен сигнал за рецесия в брака им още преди да са чукнали първата си година.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР