Една от най-интересните участничики в Игри на волята - Елица,

...
Една от най-интересните участничики в Игри на волята - Елица,
Коментари Харесай

Елица от `Игри на волята`: Хейтърите са индивиди, не личности, които страдат от липса на самочувствие

Една от най-интересните участничики в " Игри на волята " - Елица, сигурно ще бъде запомнена и като една от най-забележителните участнички в спортното шоу.

Олимпийската ни медалистка по битка свободен жанр обаче, с изключение на с атрактивното си наличие, притегли вниманието и с бурния си манталитет, поради който си навлече не малко отрицателни реакции в обществените мрежи, а и измежду останалите участници. 
                             

Нерядко опърничавата брюнетката отхвърля да се преценява с тактиките на съотборниците си в името на любовта си към сърбина Алекса, който е в конкурентен тим. В същото време той не изневерява на правилата си и поддържа останалите при всяка отдала му се опция.

Това разминаване несъмнено не е по усета на Елица, която е безапелационна, че повече няма да взе участие в сходен вид риалити формати. Причината е не тъй като не ѝ е харесало в " Игри на волята ", а с цел да не позволява повече непознати хора в личиня си живот. " Това излизане от зоната ми на комфорт е задоволително премеждие ", призна тя неотдавна в Инстаграм. 
                             

Що се отнася до хейта, който се изля върху нея, спортистката споделя: " Хейтърите са човеци, не персони, които страдат от липса на самочувствие ". Медалистката ни признава, че гледайки шоуто, към този момент си е трансформирала мнението за някои от участниците, с които е делила един покрив, само че не конкретизира за кого става въпрос. 

Младата атлетка мечтае за огромно семейство, с най-малко 4-5 деца - несъмнено, можем да предположим, че вижда всичко това с Алекса, с който са дружно от две години.

Любопитна детайлност е, че Елица постоянно бърка български и сръбски думи, макар че е българка. Обяснението е, че от година и половина тя живее в Сърбия, където главно се приказва на сръбски, само че пък на двамата с Алекса скоро им следва да се реалокират да живеят в София.
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР