Една от най-интересните колекции на Renault в света бе обявена

...
Една от най-интересните колекции на Renault в света бе обявена
Коментари Харесай

Продава се уникална колекция от най-интересните модели на Renault правени някога

Една от най-интересните сбирки на Renault в света бе оповестена за продажба. Общо 12 паметни модела на френската марка търсят своя нов притежател във Англия, а Крис Харис съумя да ни покаже част от тях в 11-минутно видео. Между колите можем да открием разнообразни модификации на Renault Clio, Renault Megane, както и някои типичен модели като Renault 4 GTL от 1985 година, Renault Sport Spider от 1997 година и Alpine A110 Berlinette 1600SX.
`Продава
Може би най-интересният автомобил в сбирката е Clio V6 Phase 2. Колата е била тестова за публицисти в представителствата на Renault във Англия е една от общо 18-те такива в страната в цвят Liquid Yellow. Изминала е общо 24080км и несъмнено е поддържана в чудесно положение от самото начало.
`Продава

Отново Clio, само че в осъществяване 182 Trophy също е един от забавните коли. То се задвижва от 2.0-литров бензинов мотор със 182 конски сили, а съответният автомобил е първият създаден, като още веднъж е служил за медийна кола във Англия.
`Продава

В сбирката можем да открием още Megane R26.R с шаси номер 000, както и Megane RS 275 Trophy R с шаси номер 001. Всички коли са с пробег под 34 хиляди километра.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР