Една от най-големите звезди на световния тенис Новак Джокович за

...
Една от най-големите звезди на световния тенис Новак Джокович за
Коментари Харесай

На сватбата на брат си: Джокович пее балкански хитове, приканвайки гостите да му дават бакшиш

Една от най-големите звезди на международния тенис Новак Джокович за следващ път сподели, че е измежду огромните купонджии и се развихри по време на сватбата на по-малкия си брат Джордже, който се венча за телевизионната водеща Сашка Веселинов. Пищната гала беше в две елементи. Първата се организира в църквата „ Свети Марко “ в Белград, а втората беше в черногорския курорт Тиват.
`На
Именно на адриатическото крайбрежие Ноле е влезнал във вихъра си. Той е взел микрофона и самичък е извършил сериозен брой балкански шлагери, приканвайки другите посетители да му дават бакшиш. От публикуваните фрагменти стана ясно, че Джокера освен се е справил в ролята на артист, само че е събрал и много парични поощрения за уменията си. Тенисистът се развихри и на дансинга, където си партнираше освен със брачната половинка си Йелена, само че и със сина си Стефан.

`На
Новак Джокович сега се радва на дълга почивка настрана от тениса. Както е известно, той не беше позволен до присъединяване на US Open поради липса на осъществена имунизация против COVID-19, а по-късно носителят на 21 трофеи от Големия шлем не попадна в тима на Сърбия за Купа Дейвис.
`На

`На

`На

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР