Една от най-големите сензации в новия сезон на България търси

...
Една от най-големите сензации в новия сезон на България търси
Коментари Харесай

Папи Флекс шашна зрителите в България търси таланат

Една от най-големите сензации в новия сезон на " България търси гений " е 26-годишният актьор Папи Флекс, който сподели феноменална еластичност на тялото. Гвинеецът, чието същинско име е Кемо Кита, се появи на сцената на шоуто за гении маскиран като скелет.

Ексцентрикът, който стресна феновете и журито на предаването с еластичността си, дължи своята дарба да се изкривява във всички направления, на генетично заболяване. Той получи три " да " за своите изумителни умения. Папи е показал невероятната си гъвкавост в няколко непознати формата за хора с неповторими гении, а световноизвестни медии са посветили на младия танцьор десетки репортажи. Видеоклиповете с неговите осъществявания събират в обществените мрежи към 20 милиони гледания.
Публикувахте от в

Освен танцьор, Папи е артист и художник. Той е от Западна Африка, по-точно от Конакри, столицата на Гвинея. Папи почнал да танцува и да се изкривява още като бил 10-годишен. Едно от най-зловещите му осъществявания е да завърта главата си съвсем на 360 градуса, написа " Уикенд ".

" Хората постоянно ме питат по какъв начин по този начин съм толкоз килнат. Роден съм с което ми оказа помощ, само че също по този начин ми лиши доста труд и пристрастеност, с цел да реализира тези резултати. Всъщност моят лозунг в живота е: " Работете интензивно, с цел да спечелите! ", споделя Човекът без кости.

Голямата му фантазия е да построи цирково учебно заведение в Гвинея. След това желал да построи и други циркови учебни заведения в прилежащите Мали и Кот д’Ивоар. През 2017 година Папи взел участие в " Африка има необикновен гений “ и станал полуфиналист. Това го направило прочут в цяла Африка. След това се изявил в Мали, Буркина Фасо, Етиопия, Кот д' Ивоар и Мароко.

Thank you @talant.btv 2021!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР