Една от най-големите легенди на - Франко Барези, беше удостоен

...
Една от най-големите легенди на - Франко Барези, беше удостоен
Коментари Харесай

Франко Барези получи почетен пост в Милан

Една от най-големите митове на - Франко Барези, беше почетен с огромно самопризнание от страна на клуба. Той беше разгласен за почетен вицепрезидент на “росонерите” по време на днешното заседание на клубните акционери. Това се случи точно на 23-годишнината от последния мач в кариерата на великия бранител, която той прекара само в гранда от Милано.

На събранието също по този начин беше утвърден единомислещо и Бордът на шефовете в Милан за идващите три години. Той е в състав: Паоло Скарони, Иван Газидис, Стефано Кочирио, Джорджо Фурлани, Марко Патуано, Салваторе Черкионе, Джанлука Д’Аванзо, Алфредо Крака и Масимо Ферари.
Nota Stampa:
— AC Milan (@acmilan) Изпълнителният шеф Газидис пък разяснява трансферната политика на “Дявола”. “Преминаваме през положителен интервал, само че пътят към момента е дълъг и провокационен. Клубът има мощни притежатели зад себе си и те имат религия в шефовете. Стратегията ни е ясна: да привличаме някои от най-хубавите гении в света и те да се развиват при нас. Летният трансферен прозорец таман завърши и ние сме доста удовлетворени. Спортно-техническото управление, водено от Паоло Малдини, към този момент се приготвя за идващия трансферен интервал през зимата и сме уверени”, съобщи той.
Gazidis: " The summer transfer window has just closed and we are very satisfied. The sports management led by Paolo Maldini is already preparing for the winter window and we are confident. "
— AC Milan Reports (@ACMReports)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР