Една от най-големите глобални криптоборси Binance пусна криптовалутна карта Binance

...
Една от най-големите глобални криптоборси Binance пусна криптовалутна карта Binance
Коментари Харесай

Пуснаха криптовалутна карта за украинци, избягали в ЕС заради войната

Една от най-големите световни криптоборси Binance пусна криптовалутна карта Binance Refugee за украинци, избягали в страни от Европейското икономическо пространство (ЕИП) поради войната с Русия. Картата ще разреши на бежанците да правят заплащания с криптовалута, както и да заплащат за покупки в магазини в Европейското икономическо пространство, които одобряват заплащания с карти.

Чрез картата украинците ще могат да получават помощ от Binance и други благотворителни организации. Бежанците, които са били тествани от локални организации с нестопанска цел и са кандидатствали за карта с криптовалута, ще получат 75 Binance USD (BUSD), което се равнява на 75 $ на месец за три месеца, съгласно предложеното равнище на подаяние на Върховния комисар на Организация на обединените нации за бежанците (ВКБООН). Криптовалутата BUSD ще бъде автоматизирано конвертирана в локална валута при заплащане с карта.

Получаването и потреблението на картата е гратис. За да я получат, украинците ще би трябвало да употребяват действителен акаунт, регистриран в Украйна, или да записват нов акаунт в Binance на украински адрес, даже в случай че сега обитават в друга страна. Всички консуматори ще би трябвало да преминат цялостен KYC тест.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР