Една от най-гласовитите певици у нас се е явила на

...
Една от най-гласовитите певици у нас се е явила на
Коментари Харесай

Една от най-даровитите ни певици влиза в Гласът на България

Една от най-гласовитите певици у нас се е явила на кастингите за новия сезон на " Гласът на България ".

Популярната изпълнителка от близкото минало, която беше и първата по-скандална световна личност в музикалния ни отрасъл е измежду претендентите за идния нов сезон на " Гласът на България ".

През годините Бойка Щерева, както е същинското име на пазарджиклийката, се е изявявала в разнообразни жанрове. Нашумява като солов реализатор и като част от групата Ice Cream, с които имат няколко части. По-късно се впуска за малко в попфолка, като прави два дуета с Таня Боева.

Лейдито е на сцена от 13-годишна, когато печели първата си премия на фестивала " Микеле Меркурий " за най-талантлив млад реализатор. Тя е носителка и на премията за млад гений от “Златния Орфей ". На 14 години, Лейди Би става победител и в известното тв-шоу “Хит минус едно ", а през 2002-ра година издава първия си албум - “Back 2 U ". Вторият є албум е с провокативното заглавие “Da Bit4 " и затвърждава мястото e измежду любимците на младата аудитория у нас.

Като дете Щерева е ходила на уроци по пиано, солфеж и пантомима.

След довеждане докрай на междинното си обучение е призната в Музикалната консерватория, където се дипломира с отличен триумф, а по време на образованието си работи като джаз певица по клубове.

Дали гласът на 43-годишната скандална изпълнителка ще бъде разпознат от треньорите в " Гласът на България " и дали ще продължи напред, ще разберем след няколко месеца в ефира на bTV, написа Блиц. Припомняме ви, че Лейди Би беше и в последния сезон на " Маскираният артист " в облика на Малинката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР