Една от най-емблематичните исторически личности на Америка би била силно

...
Една от най-емблематичните исторически личности на Америка би била силно
Коментари Харесай

Звездата от „Франклин“ Майкъл Дъглас казва, че емблематичният баща-основател би бил „силно разочарован“ в днешна Америка

Една от най-емблематичните исторически персони на Америка би била „ мощно разочарована “ от страната през днешния ден, съгласно артистът и продуцент Майкъл Дъглас, който играе ролята на именития академик и баща-основател Бенджамин Франклин в нов минисериал на Apple TV+.

" Шоуто беше отлично увещание за мен какъв брой нежна е демокрацията, “ сподели Дъглас пред списание Variety по време на конференция в Кан, Франция, в сряда.

" И мисля, че Бен би бил мощно, мощно отчаян от изкривяването на републиката или демокрацията, в което се трансфораха Съединените щати. Надявам се, че идните избори ще бъдат катарзисно прекарване за Съединените щати и обърнете страницата към нова глава. “

Майкъл Дъглас участва на фотосесията „ Франклин “ по време на 7-ия интернационален фестивал Canneseries на 10 април 2024 година в Кан, Франция. (Стефан Кардинале – Корбис/Корбис посредством Getty Images)

Предвиден за дебют в платформата Apple TV+ в петък, сериалът „ Фр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР