Една от най-честите причини, поради които хората се обръщат за

...
Една от най-честите причини, поради които хората се обръщат за
Коментари Харесай

Обжалване на глоби и актове - към кого да се обърнем


Една от най-честите аргументи, заради които хората се обръщат за консултация към юрист е във връзка разнообразни санкции и актове, които са им наложени. Причините за това могат да са най-различни, като неведнъж пораждат въпроси по отношение на обективността на санкцията.
Как да разберем дали санкцията ни е непозволена и дали може да “падне ”
Имайте поради, че в случай че вашето чувство ви споделя, че дадена санкция е несправедлива или че даден , това е ваша персонална преценка. Тя може да е подплатена със съществени причини, само че би трябвало да знаете, че това никога не значи, че тя безусловно е такава.

Законите са направени по този начин, че да обезпечат оптималната правдивост, което, за жалост, не постоянно може да се реализира. Ако имате подозрения, че са ви глобили погрешно, най-хубавият метод да се уверите дали това е по този начин или не е да се обърнете към юрист.

Адвокатска адвокатска фирма „ Лазар Белев и сътрудници “ е измежду най-предпочитаните адвокатски фирми в София. Притежава богат опит в разглеждането на сходни проблеми, като ви подсигурява справедлива и подплатена с опит консултация. На страницата SBKLaw.bg можете да научите повече по въпросите, които ви вълнуват.
Глоби и актове свързани с интервала на карантината
Много от актовете и санкциите, които са наложени по време на карантината могат да бъдат оспорени и мъчно биха намерили сериозна база, на която да се опрат, в случай че се стигне до съда.

Разбира се, това не се отнася за всички проблеми. Ако сте контактували със инфектиран човек и след това не сте спазили предписанието за самоизолиране, както и съответния карантинния интервал, мъчно ще намерите схващане в случай че потърсите правата си в съда.

Ако обаче не сте били сложени под карантина и сте получили невъобразимо огромен до момента в който просто сте разхождали кучето си в кварталната градинка, би трябвало да знаете, че възможностите и са много положителни.
Ако имате подозрения, консултирайте се с юрист
Най-доброто нещо което можете да извършите в случай че имате някакви подозрения по отношение на правомерността на наложените санкции, сигурно е да се обърнете за експертно мнение към добър юрист.

Той ще преглежда вашия случай, ще ревизира какви са били събитията и въз основата на коя наредба е изработен съответния акт. След това ще ви каже дали има опция да обжалвате и какви ще са възможностите и за триумф.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР