Една от най-атрактивните участнички в "Игри на волята" Ивана Дилова

...
Една от най-атрактивните участнички в "Игри на волята" Ивана Дилова
Коментари Харесай

Ивана направи стриптийз при Гала

Една от най-атрактивните участнички в "Игри на волята " Ивана Дилова шокира феновете на Нова телевизия с появяването си в студиото на Гала. Риалити звездата предизвика със супер изрязан тоалет, от който лъснаха освен краката й, само че и дупето и какво ли още не.

Въпреки, че водещата на "На кафе " не изрече мнението си за избора й на рокля, всички зад кулисно изцъклили очи при небрежния стриптийз на брюнетката. Мъжката част сигурно е най-възхитена, тъй като гостенката несъмнено има какво да покаже, а и да засенчи доста от известните ни плеймейтки.



След като напусна "Игри на волята " по здравословни аргументи, Ивана разкри, че е имала проблеми с половинката си. "Малко се поскарахме, само че това е друга тематика. Така ми се случва, че не ми върви с мъжете ", разяснява тематиката Ивана. "Може би срещам подобаващите хора в несъответствуващото време. Че съм сложен темперамент съм сложен, само че и те не са леки. Падам си по особени видове. Не обичам да ми е скучно в любовта, спокойни връзки няма да са ми забавни. Трябва ми страст, аз самата съм доста енергична персона ", откровена е Дилова.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР