Една от легендите на израелския футбол Шломо Шарф и неговото

...
Една от легендите на израелския футбол Шломо Шарф и неговото
Коментари Харесай

Красивата внучка на израелска футболна икона бе екзекутирана от Хамас

Една от легендите на израелския футбол Шломо Шарф и неговото семейство получиха кошмарна вест. Любимата внучка на някогашния израелски селекционер – Мей Наим, е била екзекутирана от палестинската военна организация " Хамас ", заяви sport5.co.il.

" Футболният клуб Макаби Хайфа навежда глава и споделя скръбта на някогашния треньор на тима Шломо Шарф, откакто научи, че неговата внучка Май Наим е била убита при кръвопролитие на празненство в Раим ", потвърдиха от Макаби Хайфа.

21-годишното момиче беше оповестено за търсено от събота насам. За нея се знаеше, че е участвала на музикалния рейв фестивал Supernovа, който се организира годишно в пустинята Негев в Южен Израел. Именно там в първия ден на офанзивата от " Хамас " бяха убити над 300 души.

Първоначално фамилията на Шломо Шарф знаеше, че Мей въпреки всичко е съумяла да избяга и да потърси леговище в кибуца Бари. Там обаче следите ѝ се губят, а рано тази заран тялото на младата жена, дружно с телата на още стотици други, е било разпознато. Семейството ѝ било известено за нещастието от израелската войска.

След като прекратява треньорската си кариера, Шломо Шарф стартира да се занимава с телевизионна публицистика и в родината си е считан за един от най-хубавите футболни коментатори. Легендата води националния тим на Израел при паметната победа с 3:2 над Франция в Париж директно преди Чудото на " Парк де Пренс ", класирало България на международното в Съединени американски щати през 1994 година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР