Една от големите мисии на БСП е да отстоява историческата

...
Една от големите мисии на БСП е да отстоява историческата
Коментари Харесай

Александър Симов: Наша мисия е да отстояваме историческата истина

Една от огромните задачи на Българска социалистическа партия е да отстоява историческата истина и да се противопоставяме на обединението на разрушението, съобщи претендентът за депутат от " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов във връзка проблема с Паметника на Съветската войска в тв изявление.
Демократична България и ГЕРБ, които сякаш са опция едни на други и непрекъснато приказват, че няма да влизат в никакви съюзи, когато би трябвало да местят и разрушават монумент, се оказва, че нямат никакви проблеми да влязат дружно в политически съюз " разяснява Симов. Нашата задача е да проведем тази борба. Има задоволително доста хора, които ще се провеждат, с цел да запазят паметника, а Българска социалистическа партия към този момент стартира подписка в отбрана на паметника. В България би трябвало да се веят българските флагове. Не виждам по какъв начин оказваме помощ, като на постройката на Столичната община се вее украинското знаме, има други способи да демонстрираш взаимност. Ние показахме взаимност към Украйна, като приехме бежанци ", разяснява Симов.
По думите му задачата пред Българска социалистическа партия в този момент е да направи добра и структурирана акция, която сега върви. Докато другите партии се карат за всевъзможни клишета, ние имаме съответни неща, които да представим пред гласоподавателите си, изясни той.
" Срещу Българска социалистическа партия имаше и продължава да има структурирани офанзиви. Сега на терена се появява доста необичайно политическа формирование " Левицата! ". Те претендират, че ще съставляват левите хора в България и започнаха да взимат парчета от Българска социалистическа партия, само че те не са достоверни. Това са хора, които зададоха дясното лице на Българска социалистическа партия. По тяхно време се одобри плоският налог ", напомни Симов. " В един комплициран парламент успяхме да създадем учебниците до 12-ти клас безвъзмездни и  да намерим формула за минималната работна заплата. Хората могат да си дадат сметка, че когато е трябвало, Българска социалистическа партия се е борила за техните ползи ", акцентира Симов и прикани хората да гласоподават на 2-ри април с номер 1 в бюлетината.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР