Една от големите фракции на Левски - "Ултрас Левски", призова

...
Една от големите фракции на Левски - "Ултрас Левски", призова
Коментари Харесай

Ултрас Левски остава в Сектор А и през този сезон

Една от огромните фракции на Левски - "Ултрас Левски ", прикани за поддръжка към тима през новия сезон. Феновете оповестиха, че и през тази акция ще поддържат "сините " от Блок 5 на Сектор А. Привържениците можеше да се завърнат и в Сектор Б, само че това няма да се случи най-малко през този сезон.

Ето какво написаха от "Ултрас Левски ":

"Левскари, през днешния ден се дава началото на един сезон, който ни кара да тръпнем в очакване, изпълнени с доста очаквания! Сезон, в който би трябвало да се завърнем в битката за купата. Сезон, в който се завръщаме в Европейските клубни шампионати. Сезон, в който ще пазиме неотдавна извоюваната Купа на България. И най-много сезон, в който би трябвало да създадем решителните крачки към дефинитивно финансово избавление на клуба ни и полагането на постоянни основи за доста по-добро бъдеще.

Всичко това минава през мощна и безрезервна поддръжка към тима! Призоваваме за всеобщо присъединяване в акцията "Всички дружно ", посредством закупуване на абонаментни карти, възобновяване на членските карти, изкупуване на формалните екипи и най-много за неистова поддръжка от трибуните и цялостни игрища на всички места, където играе Левски!

И през този сезон на домакинските мачове нашата организация ще поддържа тима от Блок 5 в бранш А на стадион "Георги Аспарухов ". Нека всеки мач на Герена се трансформира в празник за сините последователи, а ние ще допринесем с каквото можем за това! Всички за Левски!

САМО ЛЕВСКИ! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР