Една от емблематичните фигури на Югоизточната Трета лига Андрей Атанасов

...
Една от емблематичните фигури на Югоизточната Трета лига Андрей Атанасов
Коментари Харесай

Хищника: Нямам търпение отново да съм на терена, тепърва ще чувате много за баските от Куклен

Една от емблематичните фигури на Югоизточната Трета лига Андрей Атанасов - Хищника се надява напълно скоро футболът в България и по света да се завърне. Нападателят на Атлетик (Куклен) описа пред Sportal.bg за обстановката в третия ни ешелон и по-специално за отбора, в който се състезава сега.



- Здрасти, Андрей, къде те свари изключителното състояние?
- Здравей в Пловдив съм при фамилията си пазим се колкото можем, взели сме всички защитни ограничения против вируса.

- Мислил ли си, че в миналото ще може да се стигне до подобен миг и футболът по целия свят да спре?
- Честно казано не съм и предполагал, че ще доживеем подобен миг. Дано всичко се размине по-бързо и хората бъдат по-разумни и да съблюдават прецизно наредбите, подбудени от изключителното състояние.

- Много се приказва какво ще се случва с Първа и Втора лига, само че малко хора като че ли дискутират обстановката в третия ешелон. Чува ли се във вашите среди каква ще е ориста на почналия сезон?
- Доколкото съм осведомен и чул, нещата в Трета лига не са " розови ", не че в Първа и Втора е по-различно. Доста тимове са наранени доста съществено от тази рецесия и към този момент нищо не е на 100 % несъмнено. Аз мощно се надявам през юни месец да се възобнови шампионата и всичко да бъде по остаряло му и да се доиграе сезонът. Все отново футболът е за хората и мисля, че ще са зажадняли още повече да отидат на стадиона и да поддържат обичания тим.

- Според теб какво е най-хубавото решение?
- Аз персонално считам, че най-хубавото решение е да се възобнови шампионата, само че това са думи на един човек, който няма самообладание да стъпи още веднъж за зеления килим. Всеки крепко мислещ и разумен човек ще избра да се приключи шампионата, с цел да имаме дребен интервал от време да се възстанои положението на бизнесите, общини, предприятия, с цел да се избегнат банкрути на клубовете в Трета лига, тъй като и това е допустимо.

 Локомотив (Пловдив) - Атлетик (Куклен) @@@
- Играеш за Атлетик (Куклен), каква е ситуацията там? Доволен ли си от престоя си в тима?
- Да от зимата прекосих в отбора на Атлетик (Куклен). Много мощно се впечетлих от срещата с треньрското управление в лицето на Христо Телкийски и Добрин Орловски и те бяха основно повода да дойда в отбора от Куклен. Не е загадка, че се познавах с съвсем всички момчета от тима, което ми оказа помощ да навлезна в ситуацията много бързо и да стана даже дръзвам да кажа другар с множеството от тях. Отборът е с доста добър колектив и мисля, че имаме едни от най-хубавите футболисти в групата по постове а Дай Боже всичко да е наред и от лятото ще чувате доста за баските от Куклен.

- Преди началото на сезона се говореше, че може да се завърнеш в професионалния футбол, за какво не се получи?
- Както доста пъти съм го казвал в изявленията по отношение на бъдещето ми за Първа или Втора лига, изискванията в България в множеството тимове от професионалния футбол не ми дават сигурност. Аз съм се открил тук в Пловдив с жена ми и сина ми и всичко ни е тук сега. Имам доста прекрасен тим, в който съм благополучен и имам цели с него в по-дълъг проект. Единственото, което желая и искам на всички е да сме здрави, всичко друго рано или късно си идва на мястото.

- Ще забележим ли Хищника по терените и след края на изключителното състояние и вероятно идващия сезон?
- Хищника сигурно ще го видите на терена след края на изключителното състояние. Надявам се това да е колкото се може по-скоро. Хищника със сигорност ще го видите ма терена след края на изключителното състояние: уповавам се това да е колкото се може по-скоро...
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР