Една от двойките в риалити формата Женени от пръв поглед“

...
Една от двойките в риалити формата Женени от пръв поглед“
Коментари Харесай

Стана зловещо! Никифор от „Женени от пръв поглед“ заплаши съпругата си Василена публично: Ще те кача на Витоша и Господ няма да може да те спаси!

Една от двойките в риалити формата „ Женени от пръв взор “ – Василена и Никифор , за които всички пред тв екраните схванаха, че не си пасват и искрено не се харесват, се разделиха ултра скандално, видя HotArena.

Никифор пусна фрапантен статус във Facebook, който след това изтри, само че HotArena съумя да го запечата: „ Е, това, което чух, към този момент мина всички граници. То човек търпи, търпи, само че не може по този начин. Държах положително държание, само че всичко си има граници. Щяла да ме биле чак, това изявление не съм го видял.

 

Ей, нещастницо тъпа и лимитирана, не ме познаваш ти, тъпа и лимитирана к*рва и ще си понесеш следствията. Благодари се, че не те утрепах в хотела и то единствено тъй като възпитанието ми не го разрешава. Но по-късно, което видях, няма по какъв начин да остана безразличен. Ще те кача на Витоша и бог няма да може да те избави. Господ да ти е на помощ, отпадък замърсен “.

Въпреки че Никифор не загатва имена, се подразбира, че изказването му е адресирано до Василена. Единственото, което не излиза наяве, е къде силиконката е давала изявление и какво тъкмо е наговорила по негов адрес.

Още в първия епизод на „ Женени от пръв взор “ стана ясно, че Василена, русокоската с многото пластични интервенции по себе си, не си показва да живее с мъж, който разтоварва куфари на летище София. Василена се разгласи за бизнесдама, само че след това се оказа, че има онлайн бутик за облекла, който банкрутира незабавно след старта на предаването.

По контракт никой от участниците нямал право да откаже да се бракува по малкия екран. В противоположен случай дължал тлъсти неустойки. Участниците нямат право и да приказват по какъв начин са се развили браковете им.

Василена и Никифор не са дружно. Те в никакъв случай не са били дружно, ходеха на фотоси и толкоз “, коментират околните им, цитира „ България Днес “.

42-годишният Никифор си е намерил другарка малко след екранната му женитба. Той определял пред приятелите си като тормоз случилото се по малкия екран. Капризната русокоска не хареса Никифор още при първата им среща в ритуалната зала. Претенциозната младоженка бе разочарована от типа и обществения статус на избраника. Самият Никифор също издаде, че цялата му женитба е фарс, поради което най-вероятно ще бъде глобен от продуцентите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР