Една от бившите звезди на английския футбол Пол Гаскойн продължава

...
Една от бившите звезди на английския футбол Пол Гаскойн продължава
Коментари Харесай

Пол Гаскойн отново пие до забрава, Хари Реднап го спаси от резил

Една от някогашните звезди на британския футбол Пол Гаскойн продължава да има съществени проблеми с алкохола. Въпреки че неколкократно мина рехабилитация в клиника за лекуване на зависимости, той очевидно не е преодолял тази уязвимост.

Последният случай с него е от ресторант в Борнемут, където се напил до козирката и почнал да прави ексцесии. За негов шанс в заведението бил треньорът Хари Реднап, който вечерял със брачната половинка си и взел под надзор обстановката с Газа.


Той поканил пияния някогашен футболист на масата си и го предиздвикал да изяде няколко порции китайска храна, с цел да пристигна поне на себе си. Гаскойн го сторил, поизтрезнял и Реднап го качил в колата си, с цел да го заведе до мястото, в което бил отседнал.

Според очевидци на случката, Гаскойн станал за позор с държанието си, само че в последна сметка се отървал и от още по-голям срам поради намесата на 72-годишния треньор. В момента Газа има нова жена до себе си и почитателите му се надяваха тя да промени живота му и да му помогне да се пребори със зависимостта си към алкохола, само че очевидно нещата не стоят по този метод.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР