Една най-влиятелните компании в Югозападния регион – Грома Холд –

...
Една най-влиятелните компании в Югозападния регион – Грома Холд –
Коментари Харесай

Грома Холд става генерален спонсор на Драматичен театър Никола Вапцаров в Благоевград

Една най-влиятелните компании в Югозападния район – Грома Холд – става общоприет спонсор на Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров " в Благоевград. Компанията е водач в пътно-строителния отрасъл, най-големият шеф в област Благоевград и от години влага в развиването освен на инфраструктурата в района, само че и в подкрепяне на локалната общественост, просвета и обичаи.

Тази година Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров " навършва 105 години от основаването си. С историята на именитата горноджумайска театрална натрупа са свързани имената на знакови създатели през годините, измежду които Владимир Давчев, Илия Бръчков, Йордан Спиров, Атанас Воденичаров, Николай Чобанов, Ана Тасева, Ана Димова, Афродита Динова, Ева Тупарова, Димитър Манчев и мн. други В момента сцената на театъра е притегателна за доста млади артисти, както и ярки театрални режисьори от новото потомство, измежду които Стайко Мурджев, Антон Угринов, Веселка Кунчева и други

" Заставаме зад театъра в Благоевград, тъй като имаме вяра че има значими културни средища, без които нито една локална общественост не може да се развива и театърът е едно от тях. Убеден съм, че интензивният културен живот е от основно значение за това младежите да избират да остават в Благоевград и да основават фамилии и професионална кариера в района. Нашата задача като компания е да свързваме чрез пътища страните, градовете, бизнесите, хората. Изкуството пък е онази духовна заварка, която основава добавена стойност. Вярвам че обединявайки старания с Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров " в Благоевград, дружно ще спомогнем за по-доброто качество на живот в Югозападния район на България “, споделя Виктор Велев, шеф на " Грома Холд “.

" Благодарим за поддръжката на Грома Холд. За нас тя е висока оценка за естетическата посока на развиване на репертоара на театъра и е поддръжка на напъните ни да развиваме трупата и да привличаме от ден на ден млади създатели в нея. Партньорството сред бизнеса и театъра е и от значимо значение за устойчивото развиване на всеки един културен институт “, споделя на собствен ред Маргарита Мачева, шеф на Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров " в Благоевград.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР