Една млада майка е притискана от социалните служители да остави

...
Една млада майка е притискана от социалните служители да остави
Коментари Харесай

Скандалът набира сила! "Господарите" притиснаха социална работничка, склонява млада майка да даде детето си в приемно семейство, а тя...

Една млада майка е притискана от обществените чиновници да остави детето си при приемно семейство. Както БЛИЦ писа момичето е настанена в звено " Майка и бебе ", още когато е бременна.

" Докато бях бременна всичко беше наред. Когато родих обаче, чиновниците започнаха да ме карат да си дам детето в приемно семейство. Според тях по този начин щяло да бъде най-добре за него. Аз обаче отхвърлих ", описа преди дни дамата пред камерата на " Господари на ефира ".
След като видяла, че увещаването не прави работа, обществената работничка Петя Василева заплашила майката, че в случай че не даде детето си в приемно семейство или ще и го вземат принудително, или би трябвало да се реалокира в друго звено.

Сега проговори и самата обществена работничка. Петя Василева, старши специалист в Социално подкрепяне, счита, че дейностите ѝ са изцяло съответни, само че не ги аргументира. Йордан Вълов, шеф на Социално подкрепяне, регион Сердика също счита, че всички грижи за тази майка са направени и повече изявленията не желае да дава.
Странно е нежеланието на тези обществени чиновници да разясняват грижите, които поставят за децата, разясняват от предаването.

Как реагира обществената работничка пред камерата и повече за следствието вижте във видеото!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР