Една минута гледах тази злоба, която не е присъща на

...
Една минута гледах тази злоба, която не е присъща на
Коментари Харесай

Борисов за Радев: Злоба и омраза на двуличен човек

" Една минута гледах тази завист, която не е присъща на обединител на нацията. С какво предизвикахме тази ненавист?”.

Това бяха единствено част от думите, с които министър председателят Бойко Борисов разяснява изявлението на президента Румен Радев пред бТВ. В него президентът за следващ път разкритикува ръководството на премиера и разгласи, че " Борисов поставя старания да ни избави от Борисов ".

Въпреки че в началото Борисов разгласи, че е гледал единствено минута от изявлението на Радев и по-късно отишъл да играе футбол, министър председателят разяснява цялото присъединяване на президента:

" Румен Радев e опозиционен водач, който за 40 минути не е сподели една дума за страната, даже злобата и омразата му към този момент дотам преливат, че не е нужно да разясня един опозиционен водач и то опозиционен водач с най-вече власт в страната, президентът е висшият главнокомандващ ".

Последва нова офанзива, Борисов разгласи, че Радев приказвал от името на целия народ, а никой нямал право да си разрешава това. " Левски не си го е разрешил. От името на кой, кой ти даде право? 50% не те харесват (...)Двуличен човек. Един ден хората ще схванат какъв брой лицемерен човек са избрали за президент, сигурен съм ", сподели още министър председателят.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР