Една жена сподели как сестра й е била манипулирана да

...
Една жена сподели как сестра й е била манипулирана да
Коментари Харесай

„Сестра се омъжи за нарцистичен младоженец – трябваше да види червените му знамена“

Една жена показа по какъв начин сестра й е била манипулирана да отиде на среща и в последна сметка да се омъжи за мъж, който е „ нарцистичен жених от пъкъла “. Бракът продължи единствено четири месеца, откакто той реши да излезе и шокираната младоженка в последна сметка разбра, че той има скрито гадже. Въпреки това, имаше редица червени флагове, показващи се от началото на връзката им.

Гневната сестра сподели, че нейният 29-годишен брат в началото и непрекъснато е отхвърлял ухажванията на мъжа, до момента в който е бил на 18 месеца Мормонска църковна задача, само че той настоя и когато двамата се върнаха в Съединени американски щати, той даже стигна до такава степен, че напусна колежа си, с цел да се реалокира в страната в учебното заведение, което тя посещаваше, и продължи да я кани на среща, а тя продължи да го отхвърля. Това, сподели тя, е първият червен байрак.

35-годишната споделила на сътрудници, публикуващи реклами в Reddit, че е кръстила мъжа Ahole и че сестра й най-сетне се е съгласила на среща, само че след тази среща с мъжа " фантом " я в продължение на шест месеца...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР