Една жена сподели как разходката на кучето й я е

...
Една жена сподели как разходката на кучето й я е
Коментари Харесай

`Непознат нарежда да се откажа от кучето си - той казва, че жените не трябва да притежават мастифи`

Една жена показа по какъв начин разходката на кучето й я е раздрусала и уплашила, откакто мъж почнал да я следва всеки ден около нея маршрут. След като сподели, че разрешава на кучето си – седемгодишна комбинация Corso/Presa Canario – да управлява ежедневната им разходка, тя призна, че са склонни да се озовават по един и същи маршрут, постоянно завършвайки в парк покрай дома й.

В този съответен ден тя описа по какъв начин чужд завързал диалог с нея и откакто й споделил, че има красиво куче, я попитал за какво е избрала тъкмо тази порода: „ Казах, че той избра мен, и че тогава съм търсил куче. Имахме незабавна връзка и знаех, че той е мой, ” сподели тя.

След като продължи с разходката си, дамата показа по какъв начин мъжът се появи още веднъж от нищото, с цел да стартира да я тормози с хрътката й, казвайки й: „ Никоя жена не би трябвало да има това куче; това е мъжко куче. И макар че тя се опита да се отдалечи, той продължи да я следва, казвайки: „ Ако вашето куче искаше да се измъкне от вас тъкмо в този момент и да ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР