Една жена разказа за сърцераздирателния момент, в който е открила,

...
Една жена разказа за сърцераздирателния момент, в който е открила,
Коментари Харесай

Жена се събужда, за да види сестра си мъртва до себе си на дивана - след това открива, че и брат е починал

Една жена описа за сърцераздирателния миг, в който е разкрила, че и сестра й, и брат й са починали трагично, откакто са заспали в жилището й.

Говорейки по време на следствие на гибелта им в Coroner's Court в Болтън в понеделник, Джейд Купъртуейт стана прочувствена, като си спомни, че се разсъни на 6 септември предходната година, с цел да откри сестра си Карла, на 26 години, без да реагира до нея на дивана в общия им апартамент в Болтън. Тя извика за брат си Стивън Фишър, 33, в прилежащата спалня, само че не получи отговор. Парамедиците пристигнали на мястото, с цел да открият, че двамата за жалост са умряли.

Припомняйки си деня на нещастието, Джейд стартира да плаче, до момента в който сподели: „ Мислех, че това не може да е истина, че не са дишане. Какво става? ". Тя сподели, че е взела Стивън от къщата на чичо им и го е завела в жилището си, където тя и Карла са споделили бутилка вино. Джейд сподели, че Стивън имал „ проблем със задните си зъби “, за който приемал морфин, за който тя едв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР