Една жена разказа своя ужас и разбито сърце“ след решението

...
Една жена разказа своя ужас и разбито сърце“ след решението
Коментари Харесай

`Веднага скъсах с гаджето си, след като се зарових в телефона му - отвратена съм`

Една жена описа своя „ смут и разрушено сърце “ след решението да огледа телефона на „ съвършения “ си другар, до момента в който той беше сънят я накара да направи извънредно изобретение, което промени визията й за него вечно.

След като откри, че е пансексуална и вярваше, че е в „ най-здравата връзка в миналото “ с мъж, който смяташе за „ обичащ и грижлив “, дамата от Съединени американски щати сподели, че това е инстинктивна реакция, която я е събудила измежду нощ, с цел да откри скрито телефона му.

И откакто потърси името си в него, тя беше зашеметена необикновено откри 1000 текстови известия сред нейния другар и неговите другари, освен обиждащи всичко за нея, само че и техния полов живот.

След като разкри " неприятните и срамни " текстове, които тя прочете от приятеля си, с цел да се подиграва тялото й, продължи тя да споделя в онлайн обява, която от този момент е изтрита, че тя също е прочела, че той „ ненавижда “ половия им живот и „ разбра, че не може да я понася на публични места. “

Прочетете повече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР