Една жена падна по време на курса по сексология. Изправи

...
Една жена падна по време на курса по сексология. Изправи
Коментари Харесай

Рускинята, която ни учи на секс: Слави и Гала изковаха марк...

Една жена падна по време на курса по сексология. Изправи се, изтупа се, подвигна глава и сподели: „ По-добре да падам, само че да се науча. Няма да разреша любовницата му да го задоволява повече от мен! ", споделя Наталия





- Г-жо Кобилкина, за какво рускиня стана първият човек в България, който заприказва намерено за секс? Нямаме ли си разкрепостени българки?

- Нормално е рускиня да е първата жена в България, която приказва намерено за секс. Това се приема добре в Русия, където дамите са много разкрепостени. Така че е обикновено рускините да заговорят първи за секса.

В родината ми непрестанно се провеждат семинари и образования за повишение на половата просвета. Конкуренцията е сериозна. А по отношение на това, че аз станах първата жена, обсъждаща секса без задръжки - одобрявам, че съм попаднала в вярното време на вярното място.



- Кои са личностите, помогнали за построяването на марката " Кобилкина "?

- Слави Трифонов оказа огромно въздействие върху моето развиване. Помогнаха Гала, Петя Дикова, както и многото излъчвания, в които давах изявленията. Именно около тях съумях да разпространявам това, което върша.

- Какво жертвахте, с цел да стигнете дотук?

- Моето семейство в никакъв случай не е мислило, че ще се занимавам със сексология. Просто по този начин се получи - открих призванието си. Имам уместно обучение и ползи в тази сфера. Реализирах това, което Господ ми бе заложил. Жертвах доста от времето си. Непрекъснато работех и се развивах. Нямах почивен ден. Посветих на кариерата си 10 години интензивна работа.



- Твърдите, че умната жена споделя на мъжа си, че е прав, даже когато той бърка...

- Има ли смисъл да бъдем прави, в случай че не сме щастливи? Ако той бърка, ще го осъзнае с времето. Ако е прав, самата жена ще го е удостоверила, което е добре за взаимоотношенията. Собственият ми мъж от време на време бърка, само че съм привикнала да му споделям, че е прав. Когато не е, постоянно ми се извинява. Трябва да пречупим егото си и да действаме мъдро.

- Изглежда като че ли всичко ви се удава с лекост. Така ли е в действителност?

- Всъщност поставям много старания. Аз съм доста порядъчен човек. Предполагам, че съм станала такава в резултат на многото работа, която ми се е налагало да правя през годините. А също така съм приключила няколко специалности, това също приказва за дисциплинираност.

Но има и други фактори: гений, предпочитание, обич към специалността. Обожавам да споделям с хората. И тук, в Англия, възнамерявам да изучавам, с цел да продължа да се развъртвам. Дисциплината оказва помощ доста на всеки, който желае да върви напред. Качествата, които изброих, вървят в комплект.



- Кои са по-добри възпитаници - дамите или мъжете?

- Мъжете вършат нещата доста бързо, само че и дамите, които желаят да напреднат, елементарно се научават.

- Каква специалност щеше да упражнява Кобилкина, в случай че беше останала в Русия?

- Бих се развивала в същата тенденция. Имам доста познати лекари, които могат да ми оказват помощ да се осъществявам и в Русия, само че несъмнено щеше да ми е по-трудно. В България триумфът пристигна бързо и шансът беше на моя страна. Нямаше конкуренция и се постанових на пазара доста бързо.

- Как гледате на фолк певиците и плеймейтките, по които доста българи си падат?

- Българският мъж има тази специфичност - да харесва сходен вид дами. Те са красиви, забавни, разнообразни. В последна сметка: за какво пък не?

- Казвате, че дамите би трябвало да са кучки. Не е ли малко жестоко?

- Когато една жена е кучка, тя е харесвана от множеството мъже. Тя държи на себе си, самостоятелна е и има самочувствие. Уча дамите да са мощни и атрактивни. Когато мъжът желае да бъде с такава жена, той би трябвало да се потруди за нея и много да се поизпоти.



- Имате забавна история за дама, „ подарила “ брачна половинка си на любовницата, единствено с цел да не й се постанова да прави „ такива неща “...

-Имахме и противоположния случай - на жена, която падна по време на курса по сексология. Изправи се, изтупа се, подвигна глава и сподели: „ По-добре да падам, само че да се науча. Няма да разреша любовницата му да го задоволява повече от мен! “. Мога да ви залея с сходни забавни истории, само че държа на конфиденциалността.

- Наистина ли вярвате, че френската обич почиства кармата?

- Категорично да! Когато даваме обич на мъжа и му служим, вършим нещо положително за него. Правим го благополучен и сигурно подобряваме връзките си. По този метод подобряваме и кармата си.

- На какво не можете да устоите?

- На чаша шампанско с приятелки. Много обичам.

- Ако би трябвало да избираме - секс или обич?

- И двете! Не ги деля и мисля, че и двете са значими. Но въпреки всичко повече държа на любовта.

- Някои хора виждат във вас женския Слави Трифонов. Имате ли упоритости в политиката?

- Със сигурност - не. Не знам за какво хората ме виждат като негов женски еквивалент. С него сме доста разнообразни. Но политиката в никакъв случай не ме е привличала. Харесва ми да съм психолог и сексолог и мисля да продължа да се развъртвам в тази сфера. На Слави Трифонов поисквам триумф в политиката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР