Eдна дума описва отлично живота, който повечето хора напоследък водим:

...
Eдна дума описва отлично живота, който повечето хора напоследък водим:
Коментари Харесай

Дванайсетте стени на твоя мир

Eдна дума разказва чудесно живота, който множеството хора в последно време водим: блуждаене. Лутаме се кое хапче да изпием, че да ни мине; лутаме се по какъв начин да си осигурим парично благосъстояние; лутаме се по какъв начин да излекуваме раните от миналото; лутаме се да открием Бог, себе си, призванието си, съвършената половинка. Лутането завършва в мига, щом застанем крепко в своя център. Как да го реализираме, ни демонстрират Косьо Любенов и Ася Иванова със своите действия във.

Старозагорецът Косьо Любенов е измежду тези, завърнали се от чужбина будители и изцелители, посветили се напълно на оздравяването на българите. След тежка пътна акцидент, поради която е обездвижен за известно време, мъжът преразглежда живота си и решенията за смяна заваляват. Прибира се в родината, отдава се на духовното си рационализиране и качества и през днешния ден е билколечител, енерготерапевт, радиестезист, производител на билкови тинктури и кремове. Заедно с жена си управлява фондация „ Вадимелис “. В уеб страницата vadimelis.com и в дрогерии и аптеки из цялата страна могат да се открият техни произведения – кремове, забъркани с любов и грижа от билки, расли на родна земя, както и тинктури, борещи се сполучливо с всевъзможни заболявания и неразположения.



Полет напряко в етера
Косьо е уверен, че най-хубавият лек за българите идва от растенията, които виреят на нашата си земя, а изцелението и навлизането в същинския, цветен и здравословен живот се реализира посредством работа на всички равнища на битие – „ физическото, умственото, психическото, прочувственото и дивинното тяло, в което е духът и където се съхранява безграничната информация на битието, т.е. етера “. Както несъмнено сте прочели в брой 6/2021, съгласно Питагор додекаедърът дава отговор на детайла етер (за него можете да научите повече от брой 4/2021). Затова при Косьо и Ася пристигнала хрумката да построят в двора си в старозагорското село Дълбоки постройка с тази форма, в нея да пренощуват хора по време на образованията им и да се настройват на висшите честоти на мира, любовта и мъдростта.
„ Додекаедърът, или дванайсетостенникът, е формата, която възбужда енергетиката в индивида и го приготвя да влезе в шестото измерение. Човек, заседнал в материализма, облъчван от градския живот и отпаднал от него, може да се възвърне, уравновеси и освежи след срещите, които вършим тук “, споделя Косьо Любенов.


Действително, единствено след 10-ина минути престой тежестта на тялото понижава на половина, към теб идват мисли и усеща като от други светове – сладостни, сияйни и окриляващи. А вените ти се изпълват със мощ да се оправиш с всички провокации.
А дванайсетостенникът растял...
Как почнала работата им с чудатия додекаедър? Двойката била на ревю във Варна и 3 седмици щандът им бил против този на Венци Маринов, който създава предмети по свещената геометрия. Косьо купува додекаедър от железни тръби със стена 70 см и който побира в себе си една софа. Започнали да вършат опити, Ася – с квантов анализатор, а мъжът є – с махало. Тя пускала диагностика на пациента преди и след 20-минутен престой в додекаедъра и сравнявала резултатите. „ Имали сме случаи, при които 3/4 от индикаторите са изменени, като 2/3 демонстрират усъвършенстване. Додекаедърът работи безотказно. Оттам се роди концепцията да построим постройка с такава форма. Тя е 5,30 метра висока, като едната стена е 2,40 м. Благотворното є въздействие е в радиус от 100 м отвън нея “ – споделя енерготерапевтът. Това се случва с помощта на торсионните полета, които дванайсетостенникът основава и излъчва.



Срещи за връщане към истината
Както към този момент стана дума, Ася и Косьо посрещат групи хора за по няколко дни в дома си. Посетителите могат да пренощуват в додекаедъра и да отпият от връзката с етера и висшите измерения, събуждайки се като преродени на сутринта.

Това, както и събитията на „ Вадимелис “ оказват помощ на човек да си върне силата; да освободи съзнанието си и да посее в него семенцето на пълноценния живот, към който да върви устремено след сбирката. По време на тези срещи групата пие утринния си чай дружно, упражнява духовни действия, слуша лекции, разхожда се из гората и обогатява познанията си за целебните растения в нея. Често домакините уреждат и езотерични пътувания до силноенергийни места, на които също се правят пречистващи и зареждащи духовни практики.


От 2005 година Косьо се занимава с лекуване с силите от Земята и Космоса (метод на Ханиел – същността, която дава отговор за всички лечители и познания за самоусъвършенстване и взаимопомощ, както и за вселенската обич, обвързвана с планетата Венера). Според терапевта един от най-важните въпроси през днешния ден е този дамите още веднъж да стъпят в силата си, да преоткрият себе си; да се заявят, само че през любовта; да излязат от враждебността и отмъщението и да разпилян свещената си обич и грижа към околния свят.
Двойката издига още една сграда, която ще даде опция броят на посетителите за нощуване да стигне до 35. Предвижда се включването и на външни лектори, които да спомагат допустимо максимален брой хора да се разсънят и да поемат по пътя на здравия живот в неразривна връзка с висшите светове и същности.
Контакти:0895 457 770
[email protected]
уебсайт
facebook

Статията е оповестена в бр. 8/2023 година на Списание 8
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР