Една авиокомпания предлага безплатни места на по-големи хора, за да

...
Една авиокомпания предлага безплатни места на по-големи хора, за да
Коментари Харесай

Авиокомпания е похвалена за предлагането на допълнителни места на по-големи пътници безплатно

Една самолетна компания предлага безвъзмездни места на по-големи хора, с цел да могат да пътуват комфортно със аероплан.

Авиокомпанията Southwest на Съединени американски щати има по-щедра политика от множеството, когато става въпрос за по-големи пасажери. Американската самолетна компания разрешава на по-големи клиенти или да закупят в допълнение място авансово, или да получат гратис такова в деня на пътуването.

Клиентите, които „ протягат ръка на която и да е част от съседното(ите) място(а), могат самодейно да закупят нужния брой места преди пътуването, с цел да подсигуряват, че допълнителното(ите) място(а) е налично “, споделя самолетната компания на уеб страницата си.

По-нататък се отбелязва, че подлакътникът се смята за окончателната граница сред седалките. Тези, които закупят в допълнение място, могат да получат възобновяване на сумата след полета. Southwest се интересува от тези, които се нуждаят от спомагателни места, с цел да резервират авансово, тъй че да може да се направи вярното систематизиране на пътн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР