Едмонд Назарян, който спечели бронзов медал в категория до 63

...
Едмонд Назарян, който спечели бронзов медал в категория до 63
Коментари Харесай

Едмонд Назарян: Винаги се стремя към златния медал

Едмонд Назарян, който завоюва бронзов орден в категория до 63 кг на Европейското състезание по битка в Букурещ съобщи в изявление за Българска телеграфна агенция, че е щастлив  от постигнатото, само че се стреми единствено към златните медали. Българският национал пребори французина Стефан Клеман в дебюта си в неолимпийската категория до 63 кг, само че в квалификациите за Париж ще смъква килограми и ще се завърне на 60.

Ето какво тъкмо сподели той: 

" Не беше елементарно - нова категория, нов опит, нови инициативи и нови тествания. Радвам се, че съумях да се класирам, въпреки че аз желая по-нагоре да се качвам, към златния орден се стремя. Радвам се, че и до това съумях да стигна. Това демонстрира моя труд и грешките, върху които би трябвало да работим и да изправим ", съобщи Назарян за Българска телеграфна агенция.

" Тази категория към момента не е моята. Аз се боря на 60 и имам значими цели през тази година в по-долната, олимпийска категория. Исках просто да се видя, а и аз се усещам добре в тази категория. Все още нямам нужната физика за 63. Може би обаче след олимпийската година ще кача категорията и ще имам физиката и всичко останало ".

" Още не се знае сигурно, само че най-вероятно и на двете (б.а.- олимпийски квалификации) ще вземам участие, тъй като не би трябвало да се пропуща късмет. Ще забележим обаче по какъв начин ще се получат нещата, тъй като има и политически проблеми. Това към този момент не зависи от мен. Ще решим къде ще вземам участие след една, две седмици.

" Ако дефинитивно решим, треньорът ще сформира проект и ще се движим по него. Ще се готвим, ще гледаме да съблюдаваме режим, дисциплинираност и лека диета, с цел да смъква вярно и да се сборя в пикова форма ".
 Бронзов орден за Едмонд Назарян в Букурещ
Бронзов орден за Едмонд Назарян в Букурещ

Първи орден за България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР