Единственото, на което държа и няма да го позволя по

...
Единственото, на което държа и няма да го позволя по
Коментари Харесай

Борисов ще направи всичко възможно Росен Желязков да не е служебен премиер

Единственото, на което държа и няма да го разреша по никакъв метод, е длъжностен министър председател да е Росен Желязков, а същински се надявам и президентът да не уточни Димитър Главчев. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание пред кореспонденти.

" Няма да е красиво и по тази причина го апелирам да не го прави, в случай че е допустимо ", уточни Боисов.

" Към господин Желязков ще впрегнат цялата пропагандна мощност на групата на партията на изпълнителната комисия на групата да не ни ги предизвикват. Защото цялата акция ще мине все едно ние управляваме. Това отговорих и на вашата колежка, че ние управляваме откакто сме спечелили избори, а не да сме втори, трети или пети и да искаш да управляваш цялата страна ", сподели още той.

И добави: " Защото, когато ГЕРБ ръководи лидерски, ръководи с цялата си мощност в името и за богатството на хората ".

Попитан какво ще стане със служебния министър-председател и допустима ли е конституционна рецесия, Борисов отговори: Имам един представител по тематиката и това е Христо Иванов. Аз съм подкрепил всичко, което той е желал, и той ми е благодарил.

Според Борисов президентът е предпочел точно Има Такъв Народ за третия мандат, тъй като " всички останали авансово са споделили, че няма ". " Но все към някой би трябвало да извърши процедурата ", добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отхвърли да дава препоръки във връзка с провеждането на изборите, а в това време разяснява: " Защото провеждането на изборите изисква една техническа подготвеност, за която аз нямам никаква информация - машини, флашки, разнасяне нагоре надолу. Един комплициран развой. Така, че тези, които взимат заплата за тази работа, те би трябвало да си дадат своите отчети и да срещнат хората, които ще се занимават с изборите да вземат най-правилното решение ".

Борисов отхвърли да е имало политическа линия против машинното гласоподаване.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР