Единствено коалиция КОД се е отзовала на поканата от страна

...
Единствено коалиция КОД се е отзовала на поканата от страна
Коментари Харесай

Терзиев: Само от КОД се отзоваха на поканата, пак ще предложим Бонев

Единствено коалиция КОД се е отзовала на поканата от страна на столичния кмет Васил Терзиев, заяви той пред публицисти. Снощи стана ясно, че новият кмет е поканил всички водачи на политически обединения с посланичество в Столичния общински съвет, в това число и Бойко Борисов. 

" Ще се радваме да се забележим с Вили Лилков и останалите им общински съветници, които демонстрираха предпочитание да си поговорим за тематиките за София и да отпушим този развой. Чакаме срещата с тях с неспокойствие, надяваме се и някои от другите партии да се отзоват и да проявят отговорност към потребностите на София “, отбеляза Терзиев.

Както стана ясно и от поканата му, задачата е да се обсъдят основните за столицата тематики, в това число изборът на ръководител на СОС и съставянето на обособените комисии. В началото на седмицата нито една групировка, в това число ПП-ДБ (СС), не съумя да събере поддръжка за своя претендент за поста.

" Ще преценим нашата тактика въз основата на това кой ще се отзове на нашата покана. Ние протегнахме ръка и показахме, че желаеме да тръгнем от огромните неща за града ", сподели още той.  " Търсим поддръжка за политики, няма никакви сглобки. "

Кметът акцентира, че още веднъж претендент на ПП-ДБ (СС) ще е Борис Бонев, макар отводът на ГЕРБ и Българска социалистическа партия да го поддържат.

" Когато сме спечелили безапелационно изборите в София – имаме 19 районни кмета, общинските съветници колкото втората и третата мощ взети дружно, е редно да бъдем подкрепени в предлагането ни за ръководител на Общинския съвет ", добави той. 

По мотив започнатото дело на Ваня Григорова против неговия избор и решението на съда да отвори чувалите с разписките от машинното гласуване в София, Терзиев означи:

" Не се тормозя. Нашите наблюдения и разбори демонстрират, че доста от сбърканите протоколи биха били в моя изгода. Имаме доста работа за града, тъй че не губим време, с цел да изземаме ролята на съда. "  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР