Единственият районен кмет в София - член на БСП за

...
Единственият районен кмет в София - член на БСП за
Коментари Харесай

БСП изключи от редиците си единствения си районен кмет в столицата

Единственият областен кмет в София - член на Българска социалистическа партия за България - доктор Делян Георгиев - беше изключен от своята партия. Ръководството на левицата в столичния регион “Изгрев” предприе тази стъпка по отношение на кмета на кварталите " Изгрев ", " Изток " и " Дианабад ".

" Вчера Българска социалистическа партия “Изгрев” реши, че съм най-лошият кмет, който в миналото са подкрепяли и показват откровено страдание за това. Партията “сваля политическо доверие” от мен и ме изключва от състава си, заради несъблюдение на решенията ѝ, водене на “независима политика на всички нива”, недопускане на партийни, номенклатурни фрагменти на управителни позиции в общинската администрация и несъобразяване с общите насоки и политики " написа доктор Делян Георгиев в собствен пост във Фейсбук.

В полемиките се акцентира и, че доста хора с “дясна политическа ориентация” заемат управителни позиции в общината и действително “БСП не управлява”.

" Моята безапелационна позиция против измененията в Изборния кодекс и връщането на хартиените бюлетини също изигра огромна роля във вчерашните събития. От нищо не се срамя и за нищо не скърбя. Винаги съм отстоявал мнението си, когато съм уверен в неговата справедливост ", добавя Георгиев своя пост.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР