Единственият официално признат от българския съд лъжец е премиерът и

...
Единственият официално признат от българския съд лъжец е премиерът и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Единственият официално признат от българския съд лъжец е Бойко Борисов

Единственият публично приет от българския съд измамник е министър председателят и настоящият ръководител на Съвета на Европейски Съюз Бойко Методиев Борисов. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Народното събрание. Изказването й пристигна откакто ГЕРБ прочетоха декларация, че Българска социалистическа партия са излъгали за дописвани хора в изборните описи в Галиче

„ Разбира се, всеки е свободен човек да каже отсам каквото е решил за добре. Предупреждаваме ви, че занапред нататък не три пъти, веднъж в случай че кажете, че „ Българска социалистическа партия за България “ лъже, ще ви припомня ред обстоятелства. Господин ръководител, единственият публично приет от българския съд измамник, министър-председател, настоящ ръководител на Съвета на Европейски Съюз се споделя Бойко Методиев Борисов. Когато казвате, че „ Българска социалистическа партия за България “ лъже, апелирам да се придържате към обстоятелствата и решенията на българския съд “, сподели водачът на Българска социалистическа партия.

Зам.-председателят на Народно събрание Емил Христов съобщи, че няма такова решение на българския съд с такова определение и разяснява, че водачът на Българска социалистическа партия е нарушила правилника.

За Галиче излъгахте, че са дописвани в описите хора (дописани са двама-трима членове на СИК), излъгахте, че Вътрешна македонска революционна организация са първи в циганската махала, те имат по-малко гласове от вас там, съобщи Тома.

ГЕРБ, акцентира още, е и единственият действителен съперник на Движение за права и свободи в смесените региони, където Българска социалистическа партия няма претенденти. Кого подкрепяте, когато ГЕРБ излиза на избори против Движение за права и свободи, попита той социалистите.
Българска социалистическа партия прати изборите в Галиче и Беден на прокурор Социалистите настояват, че водач на гласуващи "туристи " опитал да сгази техен покровител
В декларация от парламентарната естрада Българска социалистическа партия изиска чуване в Народното събрание на вътрешния министър Валентин Радев по отношение на дейностите на полицията в изборния ден в Галиче и Беден.
Веселин Марешки застана против плановете за рационализация на армията „ Воля “ е внесла план на решение за мораториум върху покупко-продажбите за нови изтребители
" Щяхме да питаме и министъра на правораздаването от кое място и по какъв начин пандизчия има телефонни номера, само че взехме решение, че няма смисъл. Вече знаем, че по тези въпроси главните способени хора в българските затвори са чистачките ", разяснява Крум Зарков от Българска социалистическа партия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР