Единственият човек, който ми предложи да стана вътрешен министър и

...
Единственият човек, който ми предложи да стана вътрешен министър и
Коментари Харесай

Калин Стоянов обвини Киро в лъжа: 2 дни ме убеждаваше да стана министър! С друг не съм говорил

Единственият човек, който ми предложи да стана вътрешен министър и два дни ме убеждаваше да приема, това е Кирил Петков. С различен не съм водил диалози, отсече вътрешният министър Калин Стоянов в Бургас на въпрос чие политическо предопределение е той в силовото ведомство в страната, предава Лупа.
Преди дни експремиерът Кирил Петков разгласи, че Калин Стоянов е министър на ГЕРБ и нямало смисъл да се преструват, че не е.
Калин Стоянов през днешния ден бе безапелационен, че никой министър все още не се усеща сигурен. „ Премиерът и вицепремиерът ще вземат своето решение, което да обсъдят с останалите водачи на партиите, които поддържат държавното управление и в случай че са удовлетворени от моята работа, подготвен съм да продължа да я правя “, сподели още той.
По следствието на убийството на Мартин Божанов – Нотариуса министърът разгласи, че от ГДБОП теч на информация не е имало. Това е единствената конструкция в Министерство на вътрешните работи, която под моето управление съумя да събере задоволително доказателства за образуването на досъдебни производства към Мартин Божанов, сподели Калин Стоянов и прикани да спрат спекулациите по тази тематика.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР