Единственият българин в тенис елита Григор Димитров най-вероятно ще изиграе

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров най-вероятно ще изиграе
Коментари Харесай

Ясно е кога ще мачът на Григор Димитров в Маями

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров най-вероятно ще изиграе първия си мач на “Мастърс ”-а в Маями след среднощ - в първите часове на 24 март.
Прочетете още
Топ ракетата ни би трябвало да се изправи против чилиеца Алехандро Табило в финален пети мач на корт номер 5, чиято стратегия стартира в 17 часа в събота. Лошото време в Маями обаче към този момент забави или отсрочи много дуели от вчерашния ден, тъй че може да се чакат и нови промени в програмата, които да затруднят уредниците.

Ако всичко върви по първичния проект обаче Гришо ще излезе на корта след изиграването на следните конфликти, първият от които е плануван за 17 часа: Талон Грийкспор - Алекс Микелсен, Александър Бублик - Матео Арналди, Себастиан Корда - Роберто Баутиста Агут и Лоренцо Музети - Роман Сафиулин.

Това ще е първи двубой сред Димитров и Табило, които имат по една купа през сезона досега - надлежно в Бризбън и Оклънд. Също по този начин и двамата имат по още един изгубен край на сметката си - в Марсилия и Сантиаго.

Ако успее да преодолее първото си затруднение в Маями, Гришо ще чака спечелилия от конфликта Адриан Манарино - Яник Ханфман в третия кръг. Два пъти в кариерата си българинът е достигал до четвърти кръг в Маями - през 2012-та и 2016-та.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР