Единственият българин в тенис елита Григор Димитров и 22-кратният шампион

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров и 22-кратният шампион
Коментари Харесай

Григор Димитров поиска Надал за треньор

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров и 22-кратният първенец от Големия шлем Рафаел Надал организираха занимателен диалог в платформата Fanjolt, която дава опция за онлайн връзка на почитатели с професионални спортисти.

Двамата демонстрираха чудесно въодушевление и възприятие за комизъм, като Гришо предложения Матадора да му бъде треньор " след 10 години, когато приключи кариерата си ”.  Рафа отвърна уместно, че услугите му ще излязат доста скъпо.
" Ще ти платя за два шампионата ”, предложи Димитров, а Надал изрази и подозрение, че ще може да бъде от огромна изгода, само че кардинално на драго сърце би оказал помощ.

Григор и Рафа разискаха и обичаните си спортове отвън тениса, като българинът акцентира, че доста би желал да кара ски и изключително сноуборд. Обикновено обаче тъкмо този вид зимни спортове са неразрешени за експертите от другите поприща.

Освен видеоразговора Димитров и Надал организираха подготовка преди Уимбълдън, а в сряда нашият топ тенисист направи такова занятие и с Новак Джокович.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР