Единствената тема, по която до момента имаше единомислие, е, че

...
Единствената тема, по която до момента имаше единомислие, е, че
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Пропастта в управляващата коалицията е от първия ден и е идеологическа

Единствената тематика, по която досега имаше единодушие, е, че би трябвало да се употребява властта, да се усвоят милиардите, счита съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Разногласието към избора за шеф на Българска народна банка е нов миг на разпада на държавността в България.

Това сподели Искрен Веселинов, съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация, в дневния блок „ Добър ден, България “ на.

Такава коалиция не е управлявала в никакъв случай България, в която идеологически са не просто орел, рак и щука, само че явно икономическите ползи, които съставляват другите групи в тази коалиция, дотам са конфронтационно настроени един към различен, че залагат държавното ръководство като средство в играта си, като средство в надцакването си, счита той.

От една страна виждаме похвати, които бяха безусловно присъщи за ранния Борисов – приказваме за прекъсването на заплащания по контракти, които страната е сключила, опит да бъдат фалирани огромна част от секторите, които са работили по публични поръчки и така нататък От друга страна виждаме, че парцелираното към този момент ръководство, раздадените ресори, стартират да се употребяват като средство за напън за реализиране на други политически цели: Изтеглете си претендента за Българска народна банка, а пък ще дадем пари за вашето ведомство, разяснява Веселинов.

Все отново би трябвало да отворим скоба, че има правота в това, че от няколко месеца името на Каримански е сложено на масата и най-малко безусловно до втората процедура нямаше друго име, което да се загатва. Т.е. в един миг „ Промяната “ взеха решение, че това е прекомерно огромна хапка за съдружните им сътрудници и взеха решение да я вземат, като в това време заплашиха, че ведомството на Гроздан Караджов ще бъде осъдено, в случай че Има Такъв Народ не се съобразят с техните искания. Подобен метод, почтено казано, фактически е – някой беше използвал думата „ мутренски “, въпреки и за една опасност по телефона, само че сходен метод в една ръководеща коалиция е безразсъден просто, добави той.

По думите му пропастта в обединението е от първия ден и е идеологическа.

Едните са за Русия, другите са за Украйна, едните са за това да се пусне без условия Северна Македония, другите са за това, че действително те би трябвало да извършват договорите си. Както виждате, няма тематика, по която да има единодушие. Единствената тематика, по която досега имаше такова, е, че би трябвало да се употребява властта, да се усвоят милиардите, които идват от Европа. Всъщност това беше заварката. Сега виждаме, че това асимилиране се слагат под изискване за избрани ресори. Според мен точно този стопански аспект на борбата в обединението е даже по-опасен от идеологическия разлом, който така и така правеше краткотрайно взаимното битие на тия четири партии, добави Искрен Веселинов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР