Единствената по рода си Афилиейт конференция се завръща за втора

...
Единствената по рода си Афилиейт конференция се завръща за втора
Коментари Харесай

Единствената афилиейт конференция в България се завръща на 21 ноември

Единствената по рода си Афилиейт конференция се завръща за втора поредна година на 21 ноември. Събитието, което се организира в границите на Източноевропейската конференция на игралната промишленост (EEGS), събира афилиейти, свързани с игралната промишленост, и представители на самата промишленост, с цел да им даде обща естрада за шерване на положителни практики.

Събитието ще се състои в комплекс Palms Royale Sofia, в Grand Hotel Millennium София, като съществени сътрудници са интернационалната компания Clever Advertising, както и българските онлайн оператори Palms Bet и Alpha Win. То ще даде платформа за обмяна на хрумвания и опит сред участниците, осигурявайки среда за основаване и поддържане на стратегически бизнес връзки.

Конференцията ще бъде открита от Роси МакКий - създател на водещия снабдител на игрално наличие CT Interactive. Лектори на събитието ще бъдат Лилиана Алмейда, началник на отдел " Бранд и корпоративни връзки " на Clever Advertising, както и Андре Мачадо от Sportradar, Георги Кънев от Kinstellar и Александра Андришак от Slotsjudge.

Презентациите на лекторите ще бъдат ориентирани към шерване на сполучливи практики и анализиране на съществени аспекти от афилиейт маркетинга, които да оказват помощ на участниците да покачат успеваемостта си. В допълнение, по време на конференцията ще бъде проведен покер шампионат в казино Palms Royale Sofia, който ще приключи с вечерно празненство.

Събитието е част от конференцията EEGS, която ще се състои на 22-23 ноември в Интер Експо Център в София. Самата афилиейт конференция ще се организира на 21 ноември, в комплекс Palms Royale Sofia, с начален час 11:30, като всички искащи могат да се записват и да видят програмата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР