Единствената жена, участничка в проекта Царичина, публикува за първи път

...
Единствената жена, участничка в проекта Царичина, публикува за първи път
Коментари Харесай

Нова книга разкрива тайните на военната операция Царичина

Единствената жена, участничка в плана " Царичина ", разгласява за първи път своите достоверни мемоари от времето на интервенцията на Генералния щаб на българската войска през 1990 - 1992 година, извършена в костинбродското село.

Документалната книга " Царичина. Съдбовен контакт " на Елисавета Логинова събра във Военния клуб в София доста читатели и откриватели на историята " Царичина ".

В книгата са поместени достоверни документи, фотоси, обстоятелства и персонални свидетелства. Всички те са вплетени в занимателен роман за задачата, при която посредством невероятен телепатичен контакт е получена огромна по размер кодирана информация.

Прокопаният лъкатушен тунел от военните в границите на интервенция с името " Светлинен лъч " е с впечатляващи размери - дълъг е 168 м и доближава дълбочина 70 м.

" Защо копахме, какво не намерихме и какво открихме в недрата на Царичина " - на тези въпроси създателят Елисавета Логинова дава отговори в своята книга. Тя споделя за първи път цялостната история на военната интервенция, която е прекъсната ненадейно преди 26 години и чиито секрети се пазят в строго секретния списък на Генералния щаб на армията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР