“Единна Русия единодушно подкрепи издигането му за нов мандатМосква няма

...
“Единна Русия единодушно подкрепи издигането му за нов мандатМосква няма
Коментари Харесай

Путин нарече изказване на Байдън „пълна глупост“

“Единна Русия ” единомислещо поддържа издигането му за нов мандат
Москва няма интерес да води война с НАТО, увери президентът

Руският президент Владимир Путин дефинира като “пълна нелепост ” неотдавнашно изявление на американския си сътрудник Джо Байдън, съобщи Ройтерс.

Става дума за предизвестието, отправено от Байдън по-рано този месец, че в случай че Путин реализира победа в Украйна, тогава Русия може да нападне страна от НАТО. Байдън не показа ясни доказателства за изказванието си, отбелязва Ройтерс.

“Това е цялостна нелепост - и мисля, че президентът Байдън схваща това ”, сподели през вчерашния ден Путин в изявление пред телевизия “Россия-1 ”. И добави, че изявлението е опит на Байдън да оправдае “погрешната си политика ” във връзка с Русия.

“Русия няма никаква причина, никакъв интерес - нито геополитически интерес, нито стопански, нито политически, нито боен - да се бори с страните от НАТО ”, акцентира съветският президент.

Междувременно през вчерашния ден ръководещата партия “Единна Русия ” единомислещо поддържа издигането на Путин за нов президентски мандат на изборите, които предстоят напролет следващата година. Това стана на конгрес на партията в Москва, на който съветският държавен глава произнесе тирада. В нея той за следващ път уточни, че Русия или ще бъде суверенна страна, или няма въобще да съществува. “Това е доста значим принцип, който би трябвало да бъде в главите и сърцата на всички ни ”, акцентира Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР