Единият от собствениците на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е вдигнал

...
Единият от собствениците на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е вдигнал
Коментари Харесай

Доверието на Крушарски към Томаш се изчерпва, готов е с негов заместник

Единият от притежателите на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е вдигнал мерника на треньора Александър Томаш. Причината е извънредно неприятната серия, в която се намира тимът. Онзи ден черно-белите отпаднаха от купата след 0:4 от Лудогорец в Разград.

След като дълго време водеха в шампионата, те към този момент са на 4-та позиция, на 7 точки от краткотрайния водач Черно море. В последните 9 турнирни мача Локо има единствено една победа, равенствата са 4, като също 4 са и загубите.
 Локомотив (Пловдив) с значима информация за правилните си последователи
Локомотив (Пловдив) с значима информация за правилните си последователи

Пуснаха билетите за мача против Пирин

Крушарски гласи за треньор Христо Златински, който води дубъла, написа bgderby.com. Проблем е, че той няма Про лиценз, само че подобен има шефът на школата Димитър Палазов и двамата може да работят в тандем.

Факт е, че нещата в Локо не вървят. Изпълнителният шеф Павел Колев разкри, че Крушарски и другият съсобственик - Адам Сотков, водят битки за превъзходство, а от това страда клубът. Той призна и за финансови проблеми.
 Toмаш се ядоса: Много неща ме напъват да кажа, към този момент става прекомерно
Toмаш се ядоса: Много неща ме напъват да кажа, към този момент става прекомерно

Ето какво сподели

Сотков изиска Колев да подава оставката си в понеделник, само че шефът получи поддръжката на Крушарски. Ако ситуацията не се усъвършенства, подготвеност да си тръгне изяви и спортният шеф Илко Пиргов. На 9 декември има заседание на акционерите и там ще се изяснят много неща.

В същото време от фенклуба на Локо скочиха на притежателите. " След последните събития, настъпили в клуба, чакаме управителните фактори да осведомят черно-бялата общественост какво тъкмо се случва в Локомотив.
 Кечистът Русев търси Сотков или Крушарски
Кечистът Русев търси Сотков или Крушарски

Бившият гребец и звезда в WWE желае смяна в Локо (Пд)

Стоте дни на доверие, с които се употребява всяко ново ръководство, изтекоха доста от дълго време, само че от ваша страна липсва каквато и да е изясненост за политиката на клуба, както и за вашите дълготрайни цели и претекстове да бъдете тук в този миг.

Нашата безрезервна поддръжка към тима е отвън всякакво подозрение. Тя обаче не би трябвало да се бърка с поддръжка към вас, когато вашите дейности са в ущърб на Локомотив Пловдив! ", написа в декларация на последователите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР