Единият от двамата собственици на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е

...
Единият от двамата собственици на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е
Коментари Харесай

Крушарски преди дербито: Играчите да се стегнат и да ги треснат

Единият от двамата притежатели на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е убеден в триумфа на " черно-белите " тази вечер. Той показа своите възгледи преди мача пред " Мач Телеграф ".

" На играчите ще кажа единствено едно: Да се стегнат и да ги треснат. Те си знаят по какъв начин и си го могат. Да си стягат коланите и да си свършат работата ", отсече предприемачът от Аржентина.

" Някои други обаче ще ги прикани да си гледат работата и да не надничат в канчето на другия. Четох по какъв начин не съм имал пари да устоявам тима. Значи всичко е било на магия. Сега като печеля в Южна Америка ще го взема този, дето ги написа тези неща за основен счетоводител ", добави Крушарски и продължи:

" Още преди мача с ЦСКА споделих и пред сътрудниците в управата, и пред тима, че всеки би трябвало да прави това, от което схваща. Аз няма да се греша нито в реклама, нито в маркетинг, само че и никой не би трябвало да се бърка на треньора. На всеки човек - прекрасен или неприятен, в един миг му идва денят и часът. Томаш се нуждае от доверие и е време да покаже в действителност какво може - да стабилизира тима и да се радваме на допустимо повече победи ", показа още Христо Крушарски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР