Единият изпълнителен директор на ЦСКА - Филип Филипов, разясни как

...
Единият изпълнителен директор на ЦСКА - Филип Филипов, разясни как
Коментари Харесай

Филипов: Ангелов е точният човек за ЦСКА

Единият изпълнителен шеф на ЦСКА - Филип Филипов, обясни по какъв начин се е стигнало до назначението на Костадин Ангелов за началник на академията на „ алените “.

" Всички в ЦСКА желаеме да имаме една школа, която да има своята еднаквост. Искаме да възпитаваме и образоваме деца, да сътворяваме персони и положителни състезатели. Затова от много време търсим подобаващия човек, който може да се нагърби с тази тежка задача да стане шеф в ДЮШ. Ангелов е този човек. Той би трябвало да бъде добре квалифициран “, сподели шефът в ЦСКА. 

Филипов сподели пред клубната телевизия, че Ангелов е доста предан на работата си и има всички качества за новия си пост.

„ Аз персонално познавам Коце Ангелов от много време. Проведохме доста диалози с него. С часове говорихме за футбол, за неговата визия по какъв начин би трябвало да наподобява школата и реших, че той е точният човек за ЦСКА. Той е доста почтен и честен човек. Много е предан на работата, която прави. Притежава полезности, които са доста значими, когато би трябвало да се работи с деца. От спорно-техническа позиция оценка за неговите качества са дали УЕФА. За мен е доста квалифициран и разбиращ футбола човек. Мисля, че той ще развие школата ни и съм благополучен, че е при нас ", съобщи Филипов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР