Единадесетокласникът спечели златен медал на Държавното лично първенство по свободна

...
Единадесетокласникът спечели златен медал на Държавното лично първенство по свободна
Коментари Харесай

Дениз Хълми стана Спортист на месеца в Русе

Единадесетокласникът завоюва златен орден на Държавното персонално състезание по свободна битка за юноши в категория до 61 кг

Кметът отличи първия „ Спортист на месеца “ от Спортното учебно заведение, оповестиха от Община Русе.

Дениз Хълми от Спортен клуб по битка „ Юнак - Локомотив “ стана първият Спортист на месеца, излъчен от управлението на Спортно учебно заведение „ Майор Атанас Узунов “.

Единадесетокласникът завоюва златен орден на Държавното персонално състезание по свободна битка за юноши в категория до 61 кг.

„ Нека това е едвам началото на спортните ти триумфи “, поздрави го кметът и му пожела занапред името му да носи мотиви за горделивост на фамилията, клуба и на всички русенци.

Дениз е родом от с. Прелез, Разград, и тренира битка от 6 клас. След отличното си показване на шампионата той влиза в Националния младежки тим. Желанието му е да продължи висшето си обучение в Русенския университет или в Националната спортна академия.

Инициативата за ежемесечното награждаване на един изявен възпитаник от профилираното учебно заведение е на новия шеф Евгени Недев и бе подкрепена от Общината.

Целта е да се отличават освен потвърдени в спорта състезатели, само че и тези, които са посочили отлични резултати в образователния развой.

„ Това е един отличен метод да бъде почетен трудът на младите спортисти “, сподели треньорът на Дениз Валентин Ангелов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР