Един умен и рационален управник би закрил Съвета за електронни

...
Един умен и рационален управник би закрил Съвета за електронни
Коментари Харесай

Защо направо не закриете СЕМ

Един интелигентен и разумен властник би закрил Съвета за електронни медии, заради неговата цялостна безрезултатност и безполезност. Защо данъкоплатците би трябвало да бъдат товарени в допълнение с издръжката на този сканадален орган, който към този момент не прави нищо потребно, а единствено продуцира нелепи кавги?!

Създаденият преди близо 21 години съвет като правоприемник на НСРТ /Национален съвет за радио и телевизия, 1996г./ към този момент изигра ролята си за на медийния пазар, даде лицензи на този и оня и е извънредно време да бъде закрит. Има задоволително други регулировчици на пазара, които, в случай че съзнателно извършват отговорностите си и работят по закон, повече от сполучливо ще заместят Съвет за електронни медии. Защо върша такова предложение ли? Защото ми писна от свадите, които продуцират от и в съвета и тъй като жителите нямат нужда за устоят партийните протежета там.



Конкретно това е партизанската офанзива от страна на две представителки в Съвет за електронни медии, които отново желаят оставката на председателката Соня Момчилова и вадят нейни трудове в годините обратно или пък персоналните й отзиви, споделени на персоналната й страница в обществената мрежа. Подобни причини за отстраняването й са жестоко нарушаване на нашата Конституция, както и на

Хартата на главните права на Европейския съюз,  в която член 11 споделя: „ 1. Всеки има право на независимост на изразяването на отзиви. Това право включва свободата да отстоява своето мнение, да получава и да популяризира информация и хрумвания без интервенция на обществените управляващи и без значение от границите. Свободата и плурализмът на медиите се зачитат. ”

Водевилите, целящи цензура и заглушаване на инакомислието  в Съвет за електронни медии обаче се повтарят с удивителна периодичност за късия живот на сегашния състав на органа.

Преди време една от делегатките на демократичната общественост в сякаш самостоятелния съвет – Пролет Велкова, като водеща на предаване в Дарик радио разяснява, че „ Педофилията е страдалчество за боледуващите от тази болест ” и така нататък и тъй наречените На нея обаче не й желаят оставката, тъй като е от „ вярната ” страна на барикадата.

 Както е известно на българите и българските публицисти, който заплаща, той поръчва музиката.

Повече от ясно е, че в този съвет няма да могат работят дружно, както не съумяват в Народното събрание, в комисиите, в институциите, в обществото въобще.

Защо да им плащаме тогава? За евтините самодейности и номера от селски вечеринки, които ни пробутват ли!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР