Един учител беше казал за мен: „умна е, но е

...
Един учител беше казал за мен: „умна е, но е
Коментари Харесай

Манолова разтърсващо интимни признания за битката с рака, сватбата й с Ангел Найденов и...

Един преподавател беше споделил за мен: „ интелигентна е, само че е доста зъбата”, това е може би най-точното определение. Това сподели в утринния блок на bTV омбудсманът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Мая Манолова.

Тя сподели, че правото е първата й обич и постоянно е желала да бъде юрист, не арбитър, прокурор или арбитър реализатор.

Трите неща, без които не може са: вярата, свободата и любовта.

За детството си твърди, че е било щастливо и с аромат на равнодушие и ваучър. И тогава е имала доста сила – желала да се занимава с всички спортове, да посещава всички кръжоци.

Станала е член на Българска социалистическа партия през 90-те години, когато всички са хвърляли партийните си книжки, тъй като считала, че лявото е заслужено.

На въпроса има ли мъка от раздялата с Българска социалистическа партия тя отговори, че в политиката не следва да има персонални страсти – мъка, обич и ненавист.

Май Манолова признава, че сред нея и частните правосъдни реализатори има война. „ Опитът да се лимитират техните свръхпечалби, беше разчетен като опит да бъдат фалирани. Твърдят, че съм желала да им взема хляба, само че съгласно мен не става въпрос за самун, а за хайвер”, посочи омбудсмана.

За битката с рака, който й откриват преди две години, тя споделя, че се е научила, че човек в никакъв случай не би трябвало да се предава . Благодари на брачна половинка си Ангел Найденов и на щерка си, че в никакъв случай не са показвали уязвимост и страдание към нея в този интервал.

С Ангел Найденов от Българска социалистическа партия са сгодени от 11.11.2011 година, когато той й предложил брак. Сватбата обаче се състоя пет години по-късно – 2 октомври 2016 година Манолова твърди, че се е посъветвала с астролог и изчакала да мине ретроградния Меркурий. Затова дата на сватбата съвпаднала с оповестяването на кандидатурата на ГЕРБ за президент (Цецка Цачева). Ако сватбата приключи като тази акция (ГЕРБ изгуби президентските избори), отговорността ще е твоя, споделил Ангел Найденов.

През пролетта на тази година дъщерята на Мая Манолова роди момченце – Максим. Мисля, че е ужасно да си баба. Нямаш отговорност за възпитанието, само че имаш опция да се радваш, да глезиш. Имаш късмет да наваксаш всичко, което си пропуснал като родител”, счита Манолова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР