Един стек на ден – това е диетата, към която

...
Един стек на ден – това е диетата, към която
Коментари Харесай

Диетата на Милош Раонич – по един стек на ден


Един стек дневно – това е диетата, към която Милош Раонич се придържа 5 седмици, преди да направи формалното си завръщане в АТР след две години отвън корта.

Той споделя, че не би я предложил на никого, само че я употребява като финален опит да смъкна телесна маса. Причината е, че Раонич през годините има много травми в краката и с цел да понижи риска, взема решение да смъкна килограми.

„ Повечето травми в кариерата ми са в долната част на тялото. Знаех, че би трябвало да направя нещо. В рамките на 4-5 седмици хапвах единствено по един стек дневно. Не бих предложил този режим на никого. Не мисля, че беше интелигентна концепция “ – споделя Милош.

Той въпреки всичко смъква близо 18 кг персонално тегло:

„ Имаше доста моменти, в които несъмнено не изпитвах приятност “.

Тенисистът избира диета, при която се употребява единствено месо. Твърди се, че тя сходен метод на хранене подтиква отслабването, контролира кръвната захар и усъвършенства цялостното положение на тялото. Все отново диетата е извънредно рестриктивна, което я прави нездравословна в дълготраен проект. Плюс това, нито едно проучване не поддържа здравословните изгоди от нея.

Причината за понижаването на тежестта при изразходване единствено на месо или единствено на скотски артикули е високото наличие на протеини и неналичието на въглехидрати. Белтъчините основават възприятие на задоволеност и форсират метаболизма, което оказва помощ да се изгарят повече калории.

И въпреки всичко, главната причина за понижаването на тежестта е неналичието на въглехидрати. Отслабване може да постигнете и при ограничението на въглехидратите, без да се постанова цялостното им изключване.

Конкретно диетата с изразходване единствено по един стек дневно натрупа доста известност напоследък поради хора Джордан Питърсън.

При другите режими на хранена обаче е значимо да се знае, че няма „ универсална формула “, а при всеки човек, на база на обстойни проучвания, се изготвя ефикасна диета.

През май предходната 2021 година Раонич беше покрай завръщане, само че тежест падна върху крайници му по време на подготовка във фитнеса и счупи ходилото му. Това докара до още два месеца отвън кортовете. Дори се стигна до информации, че Раонич тихомълком е поставил завършек на кариерата си.

Точно противоположното. След като не бе играл професионален тенис от юли 2021-а. Близо 2 години по-късно някогашният №3 се завърна на корта по допустимо най-хубавия метод – 6-3, 6-4 против международния №39 Миомир Кецманович в първия кръг на АТР 250 шампионата в Хертогенбош на обичаната за канадеца настилка – тревата.

Остава въпросът дали Раонич ще успее да издържи на условията на Тура и да одобри обстоятелството, че към този момент е по-различен състезател, който би трябвало да откри своя път да бъде сполучлив още веднъж.[
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР